Volg onderstaande stappen om de call registratie vanuit Realworks actief te maken.
  • Stap 2.

Log in met uw gegevens.

• Stap 3.

Klik rechtsboven op uw naam en klik hier op “instellingen” (persoonlijk).

Ga naar: Persoonlijk > Instellingen Telefonie.

• Stap 4.

Bij de telefonie instellingen geeft u bij “Type telefonie koppeling” aan: Swyx (jnlp).

• Stap 5.

U kunt er voor kiezen om de optie “Automatisch inloggen op CRM Swyx Koppeling bij aanmelden” aan te vinken. Op die manier start de telefonie koppeling altijd automatisch na inloggen.

• Let op!

Bij een internummer altijd het interne nummer vermelden (Dit is verplicht met de nieuwe JNLP koppeling)!

Om deze instellingen in gebruik te nemen, dient u deze op te slaan en uw browser volledig af te sluiten. Vervolgens zult u opnieuw moeten inloggen.

• Let op!

Bij het opnieuw inloggen altijd dagelijks de koppeling maken (Download Swyx jnlp koppeling).

• Stap 6.

Via het koffertje naast de groene hoorn kunt u het bestand downloaden wat de koppeling vanaf de kant van uw werk mogelijk maakt. (Dit kan niet automatisch en dient iedere dag handmatig gestart te worden).

• Let op!

Op uw werkplek moet u de volgende stappen door lopen:

• Stap 7.

U start de installatie van het programma TelephonyService.

(Vanuit Chrome moet u extra kiezen voor behouden).

• Stap 8.

U krijgt vervolgens een bestand van TelephonyService, dit bestand moet u openen.

• Stap 9.

Na het openen van dit bestand krijgt u een Java melding, hier kiest u voor ‘Run’ en wordt de telefonie koppeling geactiveerd.

• Stap 10.

Na dit te hebben gedaan verschijnt er rechtsonder in uw taakbalk een icoontje waarmee uw de bevestiging heeft dat de telefonie service koppeling gemaakt is. Dit kan na een paar seconden onder verborgen pictogrammen komen te staan. Gebeurd dit niet dan heeft uw ook geen juiste koppeling.

• Let op!

Mocht de call registratie, na het doorlopen van deze stappen, nog steeds niet werken bel dan naar 073 523 23 30 of maak hier een ticket aan.