• Met het 3CX VoIP-telefoniesysteem kunt u bellen op uw PC/Laptop, uw bureautoestel of de mobiele app op uw smartphone. Vanaf nu bent u overal en altijd met uw eigen nummer bereikbaar. Zowel voor in- als uitgaande gesprekken. U kunt beschikken over alle moderne telefoniefuncties tegen een betaalbare prijs die u per gebruiker per maand afrekent.

Wilt u graag meer informatie over 3CX, klik dan hier of neem contact op met een van onze adviseurs via: 073 523 23 30