• SwyxIt! is een VoIP-telefoniesysteem uit de cloud dat alle mogelijke functies heeft om het bellen tot een speciale ervaring te maken. Je kan onderander bellen via de computer, smartphone of laptop. Daarnaast kan je direct zien of je collega aanwezig is, beschikbaar is en even een chatbericht sturen (ook als deze zich buiten de deur bevind). Ook is er een gesprekslog om makkelijk de gemiste en gevoerde gesprekken te zien.

Wilt u graag meer informatie over SwyxIt!, klik dan hier of neem contact op met een van onze adviseurs via: 073 523 23 30