• De VoIP Telefonie oplossing van Panas is volledig software gebaseerd waardoor u altijd voorzien bent van de nieuwste technieken en functionaliteiten. Belangrijke functionele voordelen van de VoIP Telefonie oplossing zijn:

1. Extended Call Routering: hiermee zorgt u dat iedere oproep gegarandeerd afgeleverd wordt en beantwoord kan worden binnen uw organisatie. Dit kan door middel van automatische her routering, doorschakeling (intern/ extern) of een wachtrij.
    2. Vast-mobiele integratie: bent u niet bereikbaar op uw vaste toestel, dan kan de VoIP Telefonie oplossing elke oproep afleveren op uw mobiele toestel.  Tevens kunt u vanaf uw mobiel met uw kantoornummer uitgaand bellen.
    3.  Integratie CRM-pakket: Panas biedt de mogelijkheid van integratie met diverse CRM-pakketten. Functioneel zeer uitgebreide integraties zijn beschikbaar met: Realworks, Pyber, Faster Forward Elements, UNIT4, ANVA, ASSU, Bugs Business, AWI, CCS, Wincar en Automate.

Vink het aantal sterren aan!

Wij hebben nog geen feedback ontvangen. Ben jij de eerste?!